Rezumat Maidanul cu dragoste Vol.2 - George Mihail Zamfirescu

Raportul dintre sexualitate, erotism si dragoste devine esential in ilustrarea mahalalei sentimentale: "Focul originar si primordial, sexualitatea, inalta flacara rosie a erotismului, iar aceasta, la randul ei, sustine si inalta alta flacara, albastra si tremuratoare - cea a dragostei.
Citește tot rezumatul cărții Maidanul cu dragoste Vol.2... Erotism si dragoste - dubla flacara a vietii". Exista in lumea mahalalei doar obscenitate, "ticalosire" sau sexualitatea "se domesticeste", se rafineaza, devenind erotism si dragoste? Pentru personajele lui G.M. Zamfirescu din ciclul Bariera, dedicat lumii mahalalei bucurestene, aceste doua flacari ale vietii sunt indisolubil legate de o anumita perceptie a existentei: viata  e "un popas in durere", iar sexualitatea, erotismul si dragostea sunt forme de evadare. - Aritina Micu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Maidanul cu dragoste Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Maidanul cu dragoste Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Maidanul cu dragoste Vol.2 scrisă de George Mihail Zamfirescu. Maidanul cu dragoste Vol.2 a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Maidanul cu dragoste Vol.2 este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Maidanul cu dragoste Vol.2 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Maidanul cu dragoste Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul George Mihail Zamfirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde