Rezumat Sahistii - Ionut Iamandi

Sahistii. Povestiri Ionut Iamandi, nascut la 22 mai 1971, a fost membru al echipei de juniori a clubului de sah ,,Otelul Galati". A studiat la Universitatea "Dunarea de Jos", iar dupa obtinerea licentei in fundamentele aritmeticii a urmat o cariera jurnalistica, devenind in 1998 corespondent al BBC World Service la Bucuresti si Londra.
Citește tot rezumatul cărții Sahistii...   A scris articole si comentarii pe teme de istorie recenta in mai multe publicatii precum cotidianul Adevarul sau revistele Dilema Veche, Historia si Pallas Athena. A publicat volumele Saptamani interioare. Jurnal de coronavirus (2020) si Anul electoral 1946. PCR in campanie la radio (2019). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sahistii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sahistii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sahistii scrisă de Ionut Iamandi. Sahistii a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sahistii este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Sahistii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 248 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sahistii și, de asemenea, sperăm că autorul Ionut Iamandi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde