Rezumat Steaua robilor - Henriette Yvonne Stahl

Il vazu indepartandu-se si il simti rupandu-se din ea. In pantece, durerea era aceeasi, certa. De obicei nu o durea asa. De obicei... nu... Si deodata, violent, limpede, izvori din minte un gand care o lovi atat de tare, incat respiratia i se opri, miscarile i se oprira si ele si ramase impietrita locului: daca era insarcinata? Inchise ochii, ametita.
Citește tot rezumatul cărții Steaua robilor... Cauta sa-si aminteasca repede data, dar nu o putea prinde. Nu mai putea prinde niciun gand. Iunie... joi... 12, 13, 14... in pantece, prin mijloc, durerea se zbatea violenta. Ceva cald o cuprinse, o mangaiere de soare, ucigatoare, densa, un inceput de lesin. Nu a refuzat nimic... Sasa a fost al ei... Mangaierile lui Sasa... Cand deschise ochii, fericirea dragostei i se paru indepartata, ireala si ea, desteptandu-se dupa timp lung, in mijlocul acestei vieti fantastice. Pe trotuare, oamenii umblau cu aceiasi pasi rari. Se indepartau... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Steaua robilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Steaua robilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Steaua robilor scrisă de Henriette Yvonne Stahl. Steaua robilor a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Steaua robilor este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Steaua robilor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 274 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Steaua robilor și, de asemenea, sperăm că autorul Henriette Yvonne Stahl, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde