Rezumat Drum de foc - Henriette Yvonne Stahl

- Eu am suferit mult in copilarie de mizerie, nu ca tine, care ai fost bogata. Am umblat descult iarna pe zapada si am rabdat de foame. Am stat acasa fara sa ma pot duce la scoala, pentru ca unica pereche de incaltaminte era la pingelit.
Citește tot rezumatul cărții Drum de foc... As fi dorit sa dau copilului meu o alta viata, sa se bucure pana la saturare de toate cele... Si apoi, draga mea, si asta este o metoda de educare: prin saturare. Da, prin rasfat, sa ai prea devreme tot ce vrei, imbuibat pana la refuz, astfel placerile sa-si piarda valoarea, si astfel sa fii echilibrat. N-ai vazut ce mofturi fac copiii oamenilor bogati?! ii implora sa manance. Copiii saraci mananca fara mofturi... - Vlad, esti absurd! Asa vrei sa-ti educi copilul? Nu o sa-i mai placa nimic. O blazezi fara sa-i dai cu adevarat ceva. Numai visuri irealizabile... - Auzi, irealizabile! Ce pesimism! Ce, nu am facut avere? O voi duce in Elvetia la cel mai mare pension. O sa-i cumpar o masina sport... Acum, la intoarcerea mea in tara, voi retine un loc platit dinainte! N-ai nicio grija, fetita tatii. De aia pleaca acum taticu, sa cerceteze terenul... - Marina, ia du-te tu la tine in odaie... am de vorbit cu tatal tau lucruri care... nu te privesc... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drum de foc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drum de foc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drum de foc scrisă de Henriette Yvonne Stahl. Drum de foc a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drum de foc este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Drum de foc face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 398 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drum de foc și, de asemenea, sperăm că autorul Henriette Yvonne Stahl, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde