Rezumat Lena, fata lui Anghel Margarit - Henriette Yvonne Stahl

Nu stia cat timp dormise asa, ziua in amiaza mare. Afara, lumina incepuse sa se ofileasca. In curand va fi seara. Trecuse o zi. Oare Cantemir, asa cum amenintase, o parase mamei lui? Va fi oare data afara? Lena incerca usa odaii.
Citește tot rezumatul cărții Lena, fata lui Anghel Margarit... Era descuiata. Ar fi putut fugi, dar unde sa se duca? Nu avea unde. Ar fi vrut sa mai coboare o data in subsol, sa controleze daca totusi nana Lisa nu se intorsese, sa o implore sa fuga cu ea. Si ar fi vrut sa se spele, sa se pieptene, sa se schimbe, dar isi dadu seama ca nu era prudent sa coboare la subsol. Valentina Racoteni ii spusese sa nu coboare. Isi aminti de propunerea Roxanei sa fie prietene, aliate, dar isi dadu seama si de laudarosenia acestei fetite careia, ca si lui Cantemir, nu-i fusese niciodata foame. Lena nu avea bani, nu avea acte, nu cunostea pe nimeni. Depindea de "oamenii de sus". Data afara din aceasta casa, putea muri de foame, cersetoare pe strada, sau sa fie arestata ca vagaboanda. Cat timp va trebui sa indure soarta asta? Nu stia, si nici nu banuia cum ar mai putea sa se schimbe vreodata ceva. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lena, fata lui Anghel Margarit?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lena, fata lui Anghel Margarit și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lena, fata lui Anghel Margarit scrisă de Henriette Yvonne Stahl. Lena, fata lui Anghel Margarit a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lena, fata lui Anghel Margarit este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Lena, fata lui Anghel Margarit face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 232 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lena, fata lui Anghel Margarit și, de asemenea, sperăm că autorul Henriette Yvonne Stahl, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde