Rezumat Enigma Otiliei - George Calinescu

Romanul Enigma Otiliei se inscrie firesc in primul rand in sfera realismului critic balzacian, fiind un roman care ofera cititorului o imagine ampla a societatii bucurestene de la inceput de secol XX. Tematic, opera ar putea fi inscrisa in randul creatiilor care prezinta "istoria unei mosteniri", dar intentia auctoriala pare sa fie aceea de a realiza mai multe studii de caz.
Citește tot rezumatul cărții Enigma Otiliei... Firul naratorial demonstreaza astfel ca personajele lui Calinescu sunt concomitent "tipuri", dar si individualitati. Legatura cu realitatea este evidenta atat in construirea, cat si in evolutia eroilor.   Romanul lui G. Calinescu Enigma Otiliei reprezinta tipul de roman total, atat ca forma artistica cat si din punctul de vedere al continutului. El este o fresca a societatii romanesti de la inceput de secol XX, cand se pun in miscare energii pentru ocuparea unui loc comod si important in contextul social. - Gheorghe Craciun Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Enigma Otiliei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Enigma Otiliei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Enigma Otiliei scrisă de George Calinescu. Enigma Otiliei a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Enigma Otiliei este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Enigma Otiliei face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 510 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Enigma Otiliei și, de asemenea, sperăm că autorul George Calinescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ENIGMA OTILIEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde