Rezumat Codul civil Act. 1 martie 2021 - * * *

Editie ingrijita de Claudiu Dragusin.   Cartea este realizata in format legat cu spira, care face utilizarea acestuia mult mai usoara.   De asemenea, pentru a transforma cartea intr-un instrument de lucru util pentru practicieni, am adnotat Codul civil cu decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii si hotarari prealabile.
Citește tot rezumatul cărții Codul civil Act. 1 martie 2021...   Un plus de valoare este dat de prezenta jurisprudentei relevante a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, selectate si inserate sub articolele corespunzatoare, astfel incat sa fie de folos celor care aplica acest Cod in activitatea lor de zi cu zi.   Un element important intre adnotari il reprezinta jurisprudenta CEDO & CJUE, inserata si aceasta tot sub articolele corespunzatoare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul civil Act. 1 martie 2021?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul civil Act. 1 martie 2021 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul civil Act. 1 martie 2021 scrisă de * * *. Codul civil Act. 1 martie 2021 a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul civil Act. 1 martie 2021 este editura SOLOMON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOLOMON aici. Cartea Codul civil Act. 1 martie 2021 face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 625 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul civil Act. 1 martie 2021 și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde