Rezumat Mica enciclopedie a prieteniilor din natura - Tudor Opris

Exceptand pe clasicul lon Simionescu, niciun scriitor savant de azi n-a reusit ca Tudor Opris sa prefaca uimitoarea imparatie a naturii intr-un taram mirific, unde stiinta merge mana in mana cu poezia, tainele naturii dezlantuie povesti si legende, sufletul omului se infrateste mai intim si mai cald cu florile si animalele intr-o armonie pe care nu avem dreptul sa o tulburam si s-o distrugem.
Citește tot rezumatul cărții Mica enciclopedie a prieteniilor din natura... - Marin Sorescu    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mica enciclopedie a prieteniilor din natura?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mica enciclopedie a prieteniilor din natura și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mica enciclopedie a prieteniilor din natura scrisă de Tudor Opris. Mica enciclopedie a prieteniilor din natura a apărut în anul 2007. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2007 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mica enciclopedie a prieteniilor din natura este editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA aici. Cartea Mica enciclopedie a prieteniilor din natura face parte din categoria Atlase Enciclopedii. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mica enciclopedie a prieteniilor din natura și, de asemenea, sperăm că autorul Tudor Opris, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde