Rezumat Marea bucurie - Henriette Yvonne Stahl

- Se pot iubi doua femei deodata? - Exista oameni care pretind acest lucru. Eu nu cred ca e dragoste, ci sunt completari, iluzii… - Atunci? - Nimic, Lilo… Uite ce noapte minunata! As vrea sa fiu cu tine pe un transatlantic.
Citește tot rezumatul cărții Marea bucurie... Sa plecam departe amandoi. Noptile sunt minunate pe ocean. Vaporul e luminat feeric. Sus stelele lucesc. Tu ai cea mai frumoasa rochie din seara aceea. O rochie ca argintul. Ochii tai sunt blanzi si calzi, ca noaptea. Eu am un smoching alb. Imi sta foarte bine. Se aude muzica si valurile oceanului. Plutim in noapte. Nimeni nu ne stie. Lilo, orice gand cu tine e perfect. Numai si numai tu. Nu inteleg cum am putut trai atatia ani fara sa stiu ca existi. Totul a fost searbad. Ce calatorie lunga prin ani ca sa ajung aici, atat de tarziu, atat, atat de tarziu… - Dar nu prea tarziu… - Tragic de tarziu, Lilo. In fine, cateva clipe au mai ramas, cele dintai si cele din urma. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marea bucurie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marea bucurie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marea bucurie scrisă de Henriette Yvonne Stahl. Marea bucurie a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marea bucurie este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Marea bucurie face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 338 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marea bucurie și, de asemenea, sperăm că autorul Henriette Yvonne Stahl, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde