Rezumat Suflete in furtuna - Mia Sheridan

Dane a fost pentru ea primul barbat pe care l-a sarutat si singurul pe care l-a iubit vreodata - insa casnicia lor s-a stins inainte chiar de a incepe cu adevarat, lasand rani profunde si dureri neplanse.
Citește tot rezumatul cărții Suflete in furtuna... Acum, Audra a reusit sa isi croiasca o viata tihnita si retrasa, ocupandu-se de o florarie in care si-a pus tot sufletul si tot talentul. Situatia se schimba insa cand Dane intra din nou, in mod neasteptat, in viata ei, la fel de fermecator ca intotdeauna si inca reusind sa o tulbure mai mult decat a facut-o vreodata cineva. Va reusi sa se increada din nou in el, mai ales cand de asta ar putea depinde propria… viata?   Cand Dane se ofera se piloteze propriul avion pentru a o duce pe fosta sotie din California in Colorado si a indrepta o nedreptate a carei victima fusese chiar Audra, nu s-a gandit nici o clipa la groaznica intorsatura pe care o vor lua lucrurile si la pericolele pe care le vor avea de infruntat impreuna. Avionul lor se prabuseste insa intr-o zona muntoasa izolata inzapezita, astfel ca cei doi se vad nevoiti sa se bazeze doar pe propriile forte - si unul pe altul. Oare aceasta a doua mare incercare prin care trec Dane si Audra le va aduce sfarsitul sau le va salva sufletul - si iubirea? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Suflete in furtuna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Suflete in furtuna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Suflete in furtuna scrisă de Mia Sheridan. Suflete in furtuna a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Suflete in furtuna este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Suflete in furtuna face parte din categoria Categoria: Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Suflete in furtuna și, de asemenea, sperăm că autorul Mia Sheridan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SUFLETE IN FURTUNA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde