Rezumat Mite - Eugen Lovinescu

El ii saruta mana, fara graba si fara insistenta, si se aseza in fotoliul obisnuit de langa masuta de lemn de trandafir, scotand din buzunar caietul, in care ii corectase compozitia din urma "o excursie in parcul de la Magurele" sub forma de scrisoare catre o prietena de la Berlin.
Citește tot rezumatul cărții Mite... Ea isi freca usor tamplele pana ce simti sangele urcandu-i-se din nou in obraz. Se gandi la scena olteanului, pe care se hotarase sa nu i-o povesteasca, dar nu se mai putea tine de cuvant; trebuia sa-si explice emotia, si intamplarea din ulita cadea foarte bine pentru a da o intorsatura naturala unei atitudini, de care, totusi, el nu parea de loc mirat; linistea lui o enerva si mai mult. - Sa vezi, domnule poet, izbuti ea sa lege ceva mai tarziu, si nu fara o iritare surda, cateva minute inainte de venirea dumitale, s-a intamplat chiar aici in ulita, nu departe de biserica, o crima, ce m-a zguduit. - Eugen Lovinescu, Mite Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mite?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mite și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mite scrisă de Eugen Lovinescu. Mite a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mite este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Mite face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mite și, de asemenea, sperăm că autorul Eugen Lovinescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MITE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde