Rezumat Catastrofa - Liviu Rebreanu

Descriind situatii cumplite, romancierul se mentine constant in acea postura a observatorului rece, impartial, care este proprie intregii sale literaturi. Aceasta detasare, ce vrea, parca, sa concureze impasibilitatea naturii, i-a fost impusa, desigur, scriitorului de legile creatiei obiective, dar ea exprima totodata si o anume conceptie, o "filozofie“.
Citește tot rezumatul cărții Catastrofa... Autorul lui Ion si al Rascoalei si-a trait cartile tocmai prin obtinerea de a participa manifest la viata condensata in ele… - Dumitru Micu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Catastrofa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Catastrofa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Catastrofa scrisă de Liviu Rebreanu. Catastrofa a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Catastrofa este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Catastrofa face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 174 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Catastrofa și, de asemenea, sperăm că autorul Liviu Rebreanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde