Rezumat Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii - Septimiu Chelcea

Publicarea unei noi editii a oricarei lucrari stiintifice nu inseamna trecerea in uitare a editiei princeps. Era in 2008 cand, in calitate de coordonator, am incredintat tiparului prima varianta a volumului colectiv Psihosociologie.
Citește tot rezumatul cărții Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii... Teorii, cercetari, aplicatii (Chelcea, 2008). La scurt timp, in 2010, s-a publicat a doua editie. Am utilizat aceasta a doua editie ca suport de curs pentru licenta si master la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea din Bucuresti) si la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti). In editia de fata am inclus lectiile pe care le-am scris in editiile anterioare (capitolele 1-9, 11-12, 16-17), pe care le-am revizuit, am adaugat teme noi selectate din alte lucrari pe care le-am publicat de-a lungul timpului (capitolele 13-15), precum si un capitol inedit (capitolul 10), intitulat "Iubirea si gelozia". Am incercat sa dau unitate volumului prin viziunea proprie (interactiunea comportamentelor umane in situatiile sociale concrete) asupra domeniului de studiu si prin stilul de redactare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii scrisă de Septimiu Chelcea. Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii face parte din categoria Sociologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Psihosociologie. Teorii, cercetari, aplicatii și, de asemenea, sperăm că autorul Septimiu Chelcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde