Rezumat Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 - Andreea Baluteanu

Pe urmele umbrei Volumul I din seria Profetiile umbrei Eva si Ama - doua adolescente gemene, dar cum nu se poate mai diferite.   Atunci cand vesela si stralucitoarea Eva primeste un colier de la un necunoscut, niciuna dintre fete nu banuieste ca viata este pe cale sa li se schimbe, pentru ca bijuteria este, de fapt, un obiect fermecat care le transporta intr-o lume paralela, unde nu stiinta, ci magia guverneaza, iar ele afla ca au fost prinse intr-o lupta a binelui contra raului, intr-un taram guvernat de alte legi si de o alta divinitate.
Citește tot rezumatul cărții Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1... Eva si Ama trebuie sa decida cat de departe merge spiritul de sacrificiu. Pe parcursul peripetiilor din Mana, universul paralel, vor invata ca nimic nu e ceea ce pare, ca nu se pot increde in nimeni si ca oricat de ispititoare ar fi lumea plina de magie, in care sunt rasfatate ca eroine si printese, viata le e pusa in pericol.   Dragostea, magia, tradarile, aventura si rasturnarile de situatie condimenteaza povestea  celor doua fete obisnuite ce traiesc o poveste neobisnuita. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 scrisă de Andreea Baluteanu. Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 face parte din categoria Categoria: SF & Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 578 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Profetiile umbrei. Pe urmele umbrei Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Andreea Baluteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PROFETIILE UMBREI. PE URMELE UMBREI VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde