Rezumat Vitralia celor o mie de insule - Ionela C. Bartoli

Lumea Arhipelagului - o lume intunecata, cu miros de apa sarata si de iarna.   Aceasta poveste te va purta intr-o lume fantastica, prin vai pline de zapada, pe deasupra oceanului albastru si pe puntea corabiei Safina.
Citește tot rezumatul cărții Vitralia celor o mie de insule...   Vitrallia este cea mai batrana dintre delegatii insulelor, cea care a fost nascuta la Renasterea Arhipelagului, cea care are  o misiune secreta - aceea de a-l gasi pe zeul primordial Kaala si de a-l ucide. Ei i se alatura cei mai buni luptatori, printre care Kaya - o vulpe a focului, Makis - un demon ce-si poate schimba forma si Azeem - un barbat nascut dintr-o floare si ale carui sageti nu-si rateaza niciodata tinta. Dar cand Vitrallia afla exact care-i sunt originile si cine ii este familia, iar incredea ii este sfasiata, cum va mai reusi ea sa fie puterea care impinge sabia in pieptul lui Kaala?   Cand profetia copilei cu ochii de culoarea veninului si parul argintat se va fi implinit, unde vor fi eroii nostri? Ce au castigat ei? Ce au pierdut? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vitralia celor o mie de insule?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vitralia celor o mie de insule și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vitralia celor o mie de insule scrisă de Ionela C. Bartoli. Vitralia celor o mie de insule a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vitralia celor o mie de insule este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Vitralia celor o mie de insule face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 300 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vitralia celor o mie de insule și, de asemenea, sperăm că autorul Ionela C. Bartoli, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VITRALIA CELOR O MIE DE INSULE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde