Rezumat Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 - Ruxandra Popa

Pierduti este volumul 1 din seria Blestematii. Elayla este o tanara aflata intr-o situatie mai mult decat nefericita si, pentru a putea plati tratamentele tatalui sau, se vede obligata sa se angajeze la o biblioteca.
Citește tot rezumatul cărții Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1... In clipa in care doamna Timothy pretinde ca o carte ar fi impins-o spre moarte pe unica sa fiica, viata protagonistei se schimba drastic. Elayla devine una cu cartea, urmand sa parcurga aceiasi pasi pe care Bianca i-a facut, pentru a-l cunoaste pe cel care i-a adus sfarsitul, iar de-a lungul acestei fantastice calatorii va intalni toate acele creaturi despre care crezuse ca sunt doar rodul imaginatiei: wendigo, vampiri dragoni si varcolaci. Oare va supravietui Elayla sau va comite aceeasi greseala ca si Bianca? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 scrisă de Ruxandra Popa. Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 242 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pierduti. Seria Blestematii. Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Ruxandra Popa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PIERDUTI. SERIA BLESTEMATII. VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde