Rezumat Antidot. Partea a doua - Anca Iurascu

Jackie Fay credea ca are o viata absolut obisnuita, exceptie facand doar jobul part-time la un laborator secret din America. Dar viata i se complica brusc atunci cand, ajungand acasa, gaseste in camera ei un strain hotarat sa o ia cu el, in ciuda impotrivirilor sale.
Citește tot rezumatul cărții Antidot. Partea a doua... Prizoniera chiar in laboratorul unde lucra si aflata sub supravegherea stricta a tatalui ei, Jackie este fortata sa descopere complotul in care a fost atrasa fara voie.   Jace Cold stia ca este special. Suficient de special incat sa fie mereu pe fuga. Cel mai nou adapost temporar in care s-a refugiat este descoperit in scurt timp de Omul Negru, iar dupa o urmarire agitata si un accident de motocicleta care il lasa mai mult mort decat viu, Jace ajunge in acelasi laborator secret.   Insa exista oameni care ii cauta pe Jace si Jackie si care nu sunt deloc dispusi sa renunte, iar bombardarea laboratorului este doar o dovada a determinarii cu care acestia intentioneaza sa isi duca la capat obiectivele. Acest lucru ii forteaza pe cei doi sa fuga si sa incerce sa se ascunda. Vor reusi? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antidot. Partea a doua?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antidot. Partea a doua și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Antidot. Partea a doua scrisă de Anca Iurascu. Antidot. Partea a doua a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Antidot. Partea a doua este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Antidot. Partea a doua face parte din categoria Categoria: Romane SF. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 302 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Antidot. Partea a doua și, de asemenea, sperăm că autorul Anca Iurascu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANTIDOT. PARTEA A DOUA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde