Rezumat Cum se fac banii - Ramit Sethi

Cum se fac banii. Fara vinovatie. Fara scuze. Fara pacaleli - Un program eficient in sase saptamani   Dupa ce vei implementa programul de sase saptamani al lui Ramit Sethi, te vei afla pe drumul cel bun spre a-ti incepe viata de om bogat.
Citește tot rezumatul cărții Cum se fac banii...   Nu te baza ca vei castiga la loto sau ca vei primi si tu, intr-o buna zi, o mostenire de la vreo matusa bogata. Cu totii avem idei preconcepute legate de bani, salariu, credite, economii si investitii, dar, daca esti dispus sa le lasi in urma, vei ajunge sa iti formezi obiceiuri financiare noi, extrem de utile.   Ce ai face stiind ca oricine poate obtine mai multi bani si poate ajunge sa-si traiasca viata de om bogat, doar aplicand niste principii simple? Ramit Sethi iti va raspunde la toate aceste intrebari si la multe altele. Vezi ce poti schimba chiar de azi!   Cum se fac banii are un stil complet diferit fata de alte carti despre finante - nu e catusi de putin plictisitoare. Ramit Sethi te va invata cum sa "negociezi la sange" si iti va oferi sfaturi detaliate despre cum sa-ti pui la punct finantele personale. - The College Investor   O voce proaspata intr-o mare de experti financiari veterani. Sethi pare sa inteleaga dilema tinerilor din ziua de azi: cum sa faci bani pentru ziua de maine si totusi sa te bucuri si de ziua de azi? Cartea cuprinde atat sfaturi dintre cele la care te-ai astepta, cat si ponturi noi-noute. - Business Insider   Ramit Sethi ofera sfaturi bune despre cum sa-ti imparti banii intre achizitionarea de actiuni si obligatiuni. - The New York Times   Daca subiectul banilor este unul delicat pentru tine, nu esti singurul. Expertul financiar Ramit Sethi iti arata ca relatia cu banii este la fel de pretioasa si de intima ca oricare alta, oferindu-ti sfaturi despre cum sa-ti construiesti un raport mai sanatos cu banii tai. - Harvard Business Review   In locul unui buget care sa-ti critice cheltuielile si sa-ti schimbe obiceiurile, Sethi recomanda o strategie care te forteaza sa te gandesti la viitor. El o numeste "cheltuiala constienta". - CNBC Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum se fac banii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum se fac banii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum se fac banii scrisă de Ramit Sethi. Cum se fac banii a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cum se fac banii este editura CURTEA VECHE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CURTEA VECHE aici. Cartea Cum se fac banii face parte din categoria Categoria: Dezvoltarea Afacerilor. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum se fac banii și, de asemenea, sperăm că autorul Ramit Sethi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUM SE FAC BANII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde