Rezumat Si totusi, eu cred... - Evangelos Poulios

Lumea intotdeauna s-a aflat intr-o permanenta schimbare si mereu va fi asa. Unii oameni au trait in epoca descoperirii focului, iar altii au trait in cea in care s-a descoperit roata. Insa, nimeni nu a reusit sa prevada evolutia lucrurilor si unde au condus aceste descoperiri: flacara care arde intr-o centrala ce incalzeste o intreaga cladire sau cea care propulseaza un avion, ori roata care pune in miscare un tren sau o masina.
Citește tot rezumatul cărții Si totusi, eu cred......   Cam asta se intampla si cu noi, in prezent. Ne este dificil sa realizam schimbarile ce urmeaza si care vor marca epoca noastra.   Explicatia simpla este aceea ca nu avem timp. Iar asta este un lucru absolut normal, tinand cont de faptul ca un an calendaristic din acele vremuri corespunde cu o zi din prezent.   Asadar, cum va simtiti stiind ca ati trait 1.000 de ani? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Si totusi, eu cred...?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Si totusi, eu cred... și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Si totusi, eu cred... scrisă de Evangelos Poulios. Si totusi, eu cred... a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Si totusi, eu cred... este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Si totusi, eu cred... face parte din categoria Categoria: Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Si totusi, eu cred... și, de asemenea, sperăm că autorul Evangelos Poulios, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SI TOTUSI, EU CRED... PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde