Rezumat Pisicile Vrajitorese - Anca Bejinariu, Maria Ungureanu

Pisicile Vrajitorese este mai mult decat o carte: e un portal deschis catre o lume magica. Anca Bejinariu invita micii cititori sa paseasca in acest univers fantastic, unde vor descoperi cat de bine merg mana in mana pisicile, umorul si magia.
Citește tot rezumatul cărții Pisicile Vrajitorese...   Stim cu totii ca fiecare vrajitoare are cel putin o pisica in preajma. Ce se intampla, insa, atunci cand stapanele pleaca de urgenta la Sabat, lasand toate felinele singure intr-o casa in care magia pandeste la tot pasul? Ce poate merge rau cand in actiune sunt implicate sapte Pisici Vrajitorese flamande si o gramada de magie? Ei bine, totul! Pana si cel mai cuminte si ascultator motan este implicat in actiune. Baghete magice, mustati parlite, schimbari de personalitate, sardine imprastiate prin toata casa… Pe scurt: Pisicile Vrajitorese incalca toate regulile posibile! Oare reusesc sa o scoata la capat fara ca stapanele lor sa afle ca si-au bagat mustatile unde nu le fierbe oala?   Anca Bejinariu reuseste sa povesteasca intreaga actiune cu umor, tinand micii cititori cu sufletul la gura pe tot parcursul lecturii. Inevitabil, fiecare se va regasi in aceasta aventura, Pisicile Vrajitorese avand tipologii diferite. Ilustratii: Maria Ungureanu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pisicile Vrajitorese?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pisicile Vrajitorese și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pisicile Vrajitorese scrisă de Anca Bejinariu, Maria Ungureanu. Pisicile Vrajitorese a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pisicile Vrajitorese este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Pisicile Vrajitorese face parte din categoria Categoria: Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 78 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pisicile Vrajitorese și, de asemenea, sperăm că autorul Anca Bejinariu, Maria Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PISICILE VRAJITORESE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde