Rezumat Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 - Mihail Udroiu

Consacrand deja o traditie in doctrina dreptului penal, Sintezele de Drept penal. Partea generala ajung la editia 3 anul acesta, venind cu peste 1000 completari si cuprinzand comentarii detaliate ale tuturor modificarilor aduse Codului penal de la editia precedenta si pana in martie 2022, jurisprudenta recenta relevanta (a instantelor, a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Curtii Constitutionale) si noi trimiteri doctrinare nationale si internationale.
Citește tot rezumatul cărții Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3...   In vederea intelegerii Codului penal, fiecare institutie este analizata printr-un comentariu aprofundat si clar, astfel incat informatia sa fie usor de asimilat. Lucrarea contine detaliile care fac diferenta in sustinerea examenelor de licenta, de admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, de promovare in functii de executie a magistratilor, de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari si acopera atat examenele tip test-grila, cat si cele pentru proba scrisa de verificare a cunostintelor juridice.   Lucrarea este scrisa de Mihail Udroiu, judecator si formator in cadrul Institutului National al Magistraturii la disciplinele drept penal si drept procesual penal si unul dintre membrii Comisiei de elaborare a proiectului Noului Cod penal.   Puncte forte: • informatii complete pe fiecare tema de Drept penal, Partea generala; • comentarii detaliate ale tuturor modificarilor aduse Codului penal, prevazute in Legea nr. 146/2021 (M.Of. nr. 515 din 18 mai 2021), Legea nr. 186/2021 (M.Of. nr. 657 din 2 iulie 2021), Legea nr. 207/2021 (M.Of. nr. 720 din 22 iulie 2021), Legea nr. • 219/2021 (M.Of. nr. 739 din 28 iulie 2021) si Legea nr. 8/2022 (M.Of. nr. 20 din 6 ianuarie 2022); • structurare si prezentare a informatiilor apte de a face lucrarea facil de parcurs; • analiza tuturor solutiilor pronuntate in recurs in interesul legii si hotarari prealabile pana in martie 2022; • analiza deciziilor Curtii Constitutionale; • bogata jurisprudenta a instantelor in aplicarea Codului penal; • acopera atat examenele tip test-grila, cat si cele pentru proba scrisa de verificare a cunostintelor juridice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 scrisă de Mihail Udroiu. Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 este editura C.H. BECK - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura C.H. BECK aici. Cartea Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 face parte din categoria Categoria: Carte Juridica. Este o carte 1200 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sinteze de drept penal. Partea generala Vol.1+2 Ed.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Mihail Udroiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SINTEZE DE DREPT PENAL. PARTEA GENERALA VOL.1+2 ED.3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde