Rezumat Jidovul ratacitor. Vol. 2 - Eugene Sue

Asa cum se stabilise cu 150 de ani in urma, la 13 februarie 1832, ultimii descendenti ai familiei Rennepont trebuiau sa se adune la Paris pentru a-si imparti o fabuloasa avere. Imprastiati in toata lumea, din India, Siberia, America pana in Franta, se impunea ca ei sa ajunga la adresa stabilita, chiar daca, dupa trecerea timpului, niciunul mai stia de ce era necesar sa vina la Paris.Dar iezuitii, care au spioni si complici in intreaga lume , afla de aceasta intalnire si lupta disperati, cu toate mijloacele, sa ii impiedice sa se intruneasca.
Citește tot rezumatul cărții Jidovul ratacitor. Vol. 2... Urzeli diabolice, crime, contaminare cu holera reprezinta doar o parte din arsenalul  modalitatilor  prin care iezuitii incearca sa ajunga in posesia uriasei averi. Vor reusi ultimii descendenti Rennepont sa intre in posesia mostenirii sau banii vor ajunge in mainile iezuitilor?   Jidovul ratacitor si sora sa Irodiada vor fi izbaviti de cruntul blestem sau vor continua sa cutreiere Pamantul? Sunt intrebari al caror raspuns il veti afla parcurgand acest roman de neuitat. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jidovul ratacitor. Vol. 2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jidovul ratacitor. Vol. 2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jidovul ratacitor. Vol. 2 scrisă de Eugene Sue. Jidovul ratacitor. Vol. 2 a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jidovul ratacitor. Vol. 2 este editura ORIZONTURI - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ORIZONTURI aici. Cartea Jidovul ratacitor. Vol. 2 face parte din categoria Categoria: Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jidovul ratacitor. Vol. 2 și, de asemenea, sperăm că autorul Eugene Sue, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JIDOVUL RATACITOR. VOL. 2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde