Rezumat Noi poezii cu Ma si Mi - Irina Becher

Nazdravanii si iubire in rime, in care speram sa se regaseasca oricine, cu doua fetite care descopera lumea in felul lor haios si duios.   O carte care a crescut odata cu noi: primul volum de Poezii cu Ma si Mi tine jurnalul in rime al primului an si jumatate de viata impreuna, iar aceste Noi poezii cu Ma si Mi continua calatoria urmatorilor doi ani.
Citește tot rezumatul cărții Noi poezii cu Ma si Mi...   De ce va vor placea la nebunie: • pentru ca sigur v-ati jucat si voi sau ati facut prostioare ca noi; • pentru ca iubirea noastra sigur seamana cu a voastra, numai ca e pusa in rime si are ilustratii divine; • pentru ca nimic nu spune o poveste a copilariei mai bine decat o ilustratie a lui Jesuso Ortiz, plina de prospetime si gingasie; • pentru ca am adaugat la final cateva exercitii de imaginatie pe care le puteti face si voi, dupa ce v-ati inspirat din lumea minunata a ilustratiilor lui Jesuso. Ilustratii de Jesuso Ortiz.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Noi poezii cu Ma si Mi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Noi poezii cu Ma si Mi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Noi poezii cu Ma si Mi scrisă de Irina Becher. Noi poezii cu Ma si Mi a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Noi poezii cu Ma si Mi este editura CURTEA VECHE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CURTEA VECHE aici. Cartea Noi poezii cu Ma si Mi face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Noi poezii cu Ma si Mi și, de asemenea, sperăm că autorul Irina Becher, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NOI POEZII CU MA SI MI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde