Rezumat Calea catre independenta ta financiara - Peter Mallouk, Tony Robbins

Invata cum sa iti faci un plan financiar pe termen lung si sa lasi mostenire o avere, si nu griji, asta dupa ce te vei bucura de tot ceea ce banii vor aduce bun in viata ta.   Indiferent de stadiul vietii in care te situezi, ai sansa sa pornesti chiar acum pe calea spre libertatea financiara si vei avea multe de castigat.
Citește tot rezumatul cărții Calea catre independenta ta financiara... Dupa cum spunea Albert Einstein, dobanda compusa e a opta putere a lumii si trebuie sa inveti s-o folosesti, pe langa multe alte strategii si instrumente financiare.   Cu zeci de ani de intelepciune si experienta, ghizii tai in aceasta expeditie sunt Peter Mallouk, trei ani la rand consilierul financiar nr. 1 in lume, conform Barron’s, si Tony Robbins, strateg de renume mondial pe teme de dezvoltare personala si de afaceri.   Tony Robbins nu are nevoie de introducere. E dedicat sa ajute fiecare investitor sa aiba o viata mai buna. - Carl Icahn   Vrei un ghid care sa-ti deschida mintea cu privire la gestionarea banilor - unul care-ti spune lucrurile pe bune si care te face si sa razi? - Jonathan Clements   Misiunea lui Robbins de-a aduce investitorului obisnuit idei ale celor mai mari minti financiare ale lumii e cu adevarat o inspiratie. - Alan Greenspan   Ca majoritatea managerilor de avere, Peter Mallouk isi ajuta clientii sa stabileasca si sa se tina de un plan personal si financiar pe termen lung. Cu toate acestea, subliniaza si necesitatea trairii vietii in prezent, bucurandu‑ne de bunurile si de experientele pe care le pot cumpara banii. - Forbes Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Calea catre independenta ta financiara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Calea catre independenta ta financiara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Calea catre independenta ta financiara scrisă de Peter Mallouk, Tony Robbins. Calea catre independenta ta financiara a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Calea catre independenta ta financiara este editura CURTEA VECHE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CURTEA VECHE aici. Cartea Calea catre independenta ta financiara face parte din categoria Categoria: Dezvoltare Profesionala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 472 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Calea catre independenta ta financiara și, de asemenea, sperăm că autorul Peter Mallouk, Tony Robbins, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CALEA CATRE INDEPENDENTA TA FINANCIARA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde