Rezumat Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis - Nicholas A. Christakis

Sageata lui Apollo. Impactul coronavirusului asupra felului in care traim    Christakis plaseaza evenimentele recente intr-un context istoric si foloseste exemple medicale, date stiintifice si comparatii menite sa explice cum vom reusi sa trecem impreuna peste un obstacol comunitar.
Citește tot rezumatul cărții Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis...   Ce se intampla atunci cand un virus infecteaza o lume intreaga, care sunt urmarile unei pandemii si cum ar trebui sa reactionam cand suntem implicati intr-o situatie noua si destabilizatoare? Acestea sunt doar cateva intrebari la care raspunde Sageata lui Apollo, scrisa din nevoia de obiectivitate si aparuta intr‑un moment in care COVID-19 genereaza mai degraba frica si reticenta.   Nicholas A. Christakis, expert in sociologie, sanatate publica si medicina, completeaza imaginea pe care o avem despre pandemia de coronavirus, pornind de la societatea americana a anului 2020 si oferind o viziune globala despre criza sanitara care ne-a luat pe nepregatite.   O viziune nuantata si clara despre criza COVID-19 si posibilele sale rezultate. -  The Washington Post   Incontestabil, fermecator, minunat. Un tur de forta. - Paul Farmer   Christakis pune COVID-19 in context si se ocupa de dilemele din prezent folosindu-se de istorie, epidemiologie si sociologie. - The Economist   Provocatoare... Cartea ne arata cu perspicacitate ca pandemiile sunt legate la fel de mult de societatile, valorile si liderii nostri cum sunt de virusurile care le provoaca. - Science   O evaluare binevenita a realitatilor epidemiei de COVID-19, care ne-a schimbat viata. - Kirkus Reviews   Profunda, informativa si absolut necesara. - Daniel Gilbert   Lumea este avida sa afle informatii profunde si clare despre cel mai important eveniment al secolului XXI. Sageata lui Apollo te prinde, iti deschide mintea si are o importanta covarsitoare. - Steven Pinker Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis scrisă de Nicholas A. Christakis. Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis este editura CURTEA VECHE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CURTEA VECHE aici. Cartea Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis face parte din categoria Sociologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 632 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis și, de asemenea, sperăm că autorul Nicholas A. Christakis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SAGEATA LUI APOLLO - NICHOLAS A. CHRISTAKIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde