Rezumat Sageata lui Apollo - Nicholas A. Christakis

Sageata lui Apollo. Impactul coronavirusului asupra felului in care traim    Christakis plaseaza evenimentele recente intr-un context istoric si foloseste exemple medicale, date stiintifice si comparatii menite sa explice cum vom reusi sa trecem impreuna peste un obstacol comunitar.
Citește tot rezumatul cărții Sageata lui Apollo...   Ce se intampla atunci cand un virus infecteaza o lume intreaga, care sunt urmarile unei pandemii si cum ar trebui sa reactionam cand suntem implicati intr-o situatie noua si destabilizatoare? Acestea sunt doar cateva intrebari la care raspunde Sageata lui Apollo, scrisa din nevoia de obiectivitate si aparuta intr‑un moment in care COVID-19 genereaza mai degraba frica si reticenta.   Nicholas A. Christakis, expert in sociologie, sanatate publica si medicina, completeaza imaginea pe care o avem despre pandemia de coronavirus, pornind de la societatea americana a anului 2020 si oferind o viziune globala despre criza sanitara care ne-a luat pe nepregatite.   O viziune nuantata si clara despre criza COVID-19 si posibilele sale rezultate. -  The Washington Post   Incontestabil, fermecator, minunat. Un tur de forta. - Paul Farmer   Christakis pune COVID-19 in context si se ocupa de dilemele din prezent folosindu-se de istorie, epidemiologie si sociologie. - The Economist   Provocatoare... Cartea ne arata cu perspicacitate ca pandemiile sunt legate la fel de mult de societatile, valorile si liderii nostri cum sunt de virusurile care le provoaca. - Science   O evaluare binevenita a realitatilor epidemiei de COVID-19, care ne-a schimbat viata. - Kirkus Reviews   Profunda, informativa si absolut necesara. - Daniel Gilbert   Lumea este avida sa afle informatii profunde si clare despre cel mai important eveniment al secolului XXI. Sageata lui Apollo te prinde, iti deschide mintea si are o importanta covarsitoare. - Steven Pinker Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sageata lui Apollo?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sageata lui Apollo și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sageata lui Apollo scrisă de Nicholas A. Christakis. Sageata lui Apollo a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sageata lui Apollo este editura CURTEA VECHE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CURTEA VECHE aici. Cartea Sageata lui Apollo face parte din categoria Categoria: Sociologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 632 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sageata lui Apollo și, de asemenea, sperăm că autorul Nicholas A. Christakis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SAGEATA LUI APOLLO PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde