Rezumat Caderea intru inaltare - Richard Rohr

Caderea intru inaltare. Spiritualitate pentru cele doua jumatati ale vietii In cea de-a doua jumatate a vietii noastre, pe toti ne asteapta o calatorie. Totusi, nu fiecare are parte de ea, chiar daca inaintam cu totii in varsta, iar unii ajungem mai batrani decat altii.
Citește tot rezumatul cărții Caderea intru inaltare... Aceasta "Mare Calatorie" catre departari ramane, din anumite motive, o taina bine pastrata... Suntem aici sa inapoiem in intregime si fara retineri ceea ce ni s-a daruit, dar in forma modelata de noi. Este probabil actul cel mai curajos si mai liber pe care-l putem face, si e nevoie de ambele jumatati ale vietii noastre pentru a-l desavarsi. Prima jumatate a vietii inseamna deslusirea scenariului povestii, iar a doua reprezinta scrierea si insusirea ei. Pregatiti-va, asadar, de o aventura mareata, cea pentru care v-ati nascut. - Richard Rohr   Pe parcursul vietii sale si in lupta cu sine insusi, cu sufletul, cu Dumnezeu si cu biserica, cu povestile sacre ale lumii antice si cu realitatile moderne, dar si cu aspectele mai intunecate ale psihicului uman, parintele Richard Rohr a adunat o comoara de stralucitoare perle de intelepciune. Noua sa carte, Caderea intru inaltare, este un dar important si plin de har facut noua, tuturor celor ce cautam o lumina calauzitoare care sa ne poarte pe drumul plin de primejdii catre maturitatea psiho-spirituala, un drum care ne descopera taine ale destinului personal abia dupa ce am ajuns in mlastina esecului, a suferintei produse de tot felul de rani, a demonilor personali. Richard Rohr, un veritabil batran intelept in aceste vremuri marcate de fracturi, ne arata calea catre acea "a doua jumatate a vietii" la care putini ajung si catre propriul nostru suflet - modul nostru unic si autentic de a lua parte la aceasta lume plina de miracole si de a ne bucura de ea. - Bill Plotkin Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Caderea intru inaltare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Caderea intru inaltare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Caderea intru inaltare scrisă de Richard Rohr. Caderea intru inaltare a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Caderea intru inaltare este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Caderea intru inaltare face parte din categoria Categoria: Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 188 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Caderea intru inaltare și, de asemenea, sperăm că autorul Richard Rohr, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CADEREA INTRU INALTARE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde