Rezumat Minispete. Vol. 4. Procedura penala - Mihail Udroiu

M
Citește tot rezumatul cărții Minispete. Vol. 4. Procedura penala... inispete. Volumul IV: Procedura penala. Editia a III-a Coordonator: Mihail Udroiu Autori: Victor Dimitrie Constantinescu, Cristinel Ghigheci, Catalin Iosif-Ungureanu, Andrei-Viorel Iugan, Cristinel Meceanu, Radu Slavoiu, Constantin Stoica Esti student la drept, te pregatesti pentru vreunul dintre examenele de admitere, definitivare sau promovare in profesiile juridice sau esti practicant al dreptului si vrei sa-ti clarifici mai usor noile reglementari in materia procedurii penale? Oricine ai fi gasesti ajutorul dorit in minispete!   Intelege regulile de procedura penala din situatii factuale concrete! • clarifica si retine usor notiunile juridice prin intermediul minispetelor; • gaseste rapid un exemplu de situatie de fapt, atunci cand vrei sa ilustrezi aplicarea, corecta sau incorecta, a unei reguli de drept; • profita de instrumentele facile de cautare a exemplului relevant: institutiile procedurii penale, titlul minispetei; • puncteaza-ti rezultatele si progresele prin verificarea raspunsurilor; • invata distrandu-te! Vei fi cucerit de umorul unora dintre situatiile de fapt, astfel incat nu vei uita niciodata regulile de drept! Te pregatesti de examen? • minispetele acopera intreaga tematica de examen pentru admitere/definitivare in avocatura, admitere INM, precum si pentru definitivare si promovare pe functii de executie in magistratura; • raspunsurile la minispete sunt, de regula, semideschise - trei variante de raspuns, dintre care una sau doua variante sunt corecte, conform modalitatilor de examinare uzitate in cadrul profesiilor juridice; • minispetele includ raspunsuri capcana, intalnite frecvent in cadrul examenelor; • situatiile de fapt cuprinse in minispete permit fixarea cunostintelor juridice intr-o maniera pragmatica si, in acelasi timp, atractiva; • exercitiul bazat pe minispete face ca orice greseala sa fie mai usor de inteles si sa devina de nerepetat. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Minispete. Vol. 4. Procedura penala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Minispete. Vol. 4. Procedura penala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Minispete. Vol. 4. Procedura penala scrisă de Mihail Udroiu. Minispete. Vol. 4. Procedura penala a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Minispete. Vol. 4. Procedura penala este editura SOLOMON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOLOMON aici. Cartea Minispete. Vol. 4. Procedura penala face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Minispete. Vol. 4. Procedura penala și, de asemenea, sperăm că autorul Mihail Udroiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde