Rezumat Habarnam in Orasul Soarelui - Nikolai Nosov

Mai stii ce te indemnam atunci cand am lansat prima carte cu Habarnam? Sa nu lasi o clipa din mana Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai!   Parintii abia asteapta sa se distreze din nou cu ispravile eroului nostru.
Citește tot rezumatul cărții Habarnam in Orasul Soarelui... Ca sa stii de ce s-au amuzat pe vremea cand erau copii si de ce s-ar amuza si acum: Habarnam porneste intr-o noua calatorie! Dar nu oricum, ci la volanul unui automobil pe care a invatat sa-l conduca rasucind pur si simplu bagheta magica pe care a primit-o de la un vrajitor si pe care o va pastra numai daca va face fapte bune. Si nu oriunde, ci intr-un oras fabulos, in care insa totul e dat peste cap de sosirea lui Habarnam si a celor doi prieteni ai sai, Tintisoara si Pestritu. Si nici la intamplare, fiindca in Orasul Soarelui se petrec o multime de incurcaturi cu talc din care Habarnam invata o sumedenie de lucruri despre masinarii ciudate, prichindei hazosi si chiar si despre sine. Ilustratii de A. Laptev. Traducere din limba rusa de Gabriela Russo.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Habarnam in Orasul Soarelui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Habarnam in Orasul Soarelui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Habarnam in Orasul Soarelui scrisă de Nikolai Nosov. Habarnam in Orasul Soarelui a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Habarnam in Orasul Soarelui este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Habarnam in Orasul Soarelui face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Habarnam in Orasul Soarelui și, de asemenea, sperăm că autorul Nikolai Nosov, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde