Rezumat Descopera filosofia. Noam Chomsky - Stefano Versace

CHOMSKY. Limbaj, cunoastere si libertate Gramatica, sintaxa, minte, fabricarea consensului: acestia sunt doar cativa dintre termenii care, prin munca de cercetare a lui Avram Noam Chomsky (n. 1928), au fost redefiniti in mod decisiv de-a lungul ultimilor saizeci de ani.
Citește tot rezumatul cărții Descopera filosofia. Noam Chomsky... Filosoful american este fara indoiala unul dintre cei mai importanti si relevanti intelectuali in viata: contributia sa la dezvoltarea lingvisticii contemporane este enorma (uneori fiind numit chiar fondatorul ei) si poate fi evaluata prin prisma influentei revolutionare a conceptelor propuse. Stiintele cognitive sau informatica nu ar fi ajuns pana la nivelul de astazi fara el. Mai mult, influenta lui Chomsky in calitate de ganditor si activist politic e impresionanta datorita temelor pe care le cuprinde si pentru cat de radicale ii sunt ideile. In acest volum propunem o introducere a principalelor subiecte pe care le-a abordat Chomsky si oferim un ghid pentru intelegerea firelor care leaga deosebit de bogata sa productie intelectuala. - Manuel Cruz, profesor universitar de filosofie Traducere din limba italiana de Mihnea Arion. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Descopera filosofia. Noam Chomsky?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Descopera filosofia. Noam Chomsky și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Descopera filosofia. Noam Chomsky scrisă de Stefano Versace. Descopera filosofia. Noam Chomsky a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Descopera filosofia. Noam Chomsky este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Descopera filosofia. Noam Chomsky face parte din categoria Categoria: Filosofie Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Descopera filosofia. Noam Chomsky și, de asemenea, sperăm că autorul Stefano Versace, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESCOPERA FILOSOFIA. NOAM CHOMSKY PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde