Rezumat Descopera filosofia. John Stuart Mill - Gerardo Lopez Sastre

JOHN STUART MILL. Utilitarismul care poate schimba lumea. John Stuart Mill (1806 -1873) a fost cel mai important filosof britanic al secolului al XIX-lea, dar importanta lui nu se datoreaza doar acestei recunoasteri istorice, pe care o merita cu prisosinta, ci faptului ca ideile sale sunt inca vii, ne fac in continuare sa gandim.
Citește tot rezumatul cărții Descopera filosofia. John Stuart Mill... Daca am vrea sa sintetizam filosofia lui Mill in doar cateva randuri, am putea s-o descriem drept o reflectie la intelesul si caracterul dezirabil al celor trei idealuri - libertate, egalitate si fraternitate. Idealuri care, la randul lor, se intemeiaza pe o anumita varianta a utilitarismului, doctrina care afirma ca trebuie sa ne orientam comportamentul in functie de fericirea cea mai mare produsa celui mai mare numar de persoane. Pornind de la aceasta teorie etica sunt aparate dreptul individului de a-si construi viata conform propriilor criterii, egalitatea de gen, democratia drept cea mai buna forma de guvernare si umanitatea ca unic obiect posibil al adoratiei rationale. - Manuel Cruz, profesor universitar de filosofie Traducere din limba italiana de Mihnea Arion. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Descopera filosofia. John Stuart Mill?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Descopera filosofia. John Stuart Mill și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Descopera filosofia. John Stuart Mill scrisă de Gerardo Lopez Sastre. Descopera filosofia. John Stuart Mill a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Descopera filosofia. John Stuart Mill este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Descopera filosofia. John Stuart Mill face parte din categoria Categoria: Filosofie Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Descopera filosofia. John Stuart Mill și, de asemenea, sperăm că autorul Gerardo Lopez Sastre, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESCOPERA FILOSOFIA. JOHN STUART MILL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde