Rezumat O lume perfecta - Lucian Dragos Bogdan

Calatoria printre stele ne ofera secretul nemuririi. Retras pe muntele sau, un calugar asteapta sosirea dragonului pentru a salva sufletele unei noi lumi. Viitorul se afla pe punctul de a fi distrus pentru ca un calator temporal a creat un paradox.
Citește tot rezumatul cărții O lume perfecta... O Inteligenta Artificiala antreneaza recruti pentru un razboi cosmic. Pana unde poate merge corectitudinea politica? Viata lui Howard Getternbach ar fi perfecta daca n-ar fi convins ca a mai trait candva. Robotii incearca sa devina asemenea oamenilor, imitandu-i. Prima expeditie pe o planeta similara Terrei dispare fara urma. Care va fi viata unui scriitor peste cateva decenii? Afectat de o boala incurabila, un bogatas reuseste sa-si cumpere un bilet spre Paradis. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O lume perfecta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O lume perfecta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O lume perfecta scrisă de Lucian Dragos Bogdan. O lume perfecta a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O lume perfecta este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea O lume perfecta face parte din categoria Categoria: Romane SF. Este o carte rezonabil de groasă - are 236 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O lume perfecta și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Dragos Bogdan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O LUME PERFECTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde