Rezumat Foame de cer - Adrian Scuriu

Poezia din acest volum nu poate fi integrata in niciun curent literar. Si acest demers nici nu este necesar, fiindca autorul ei, bun cunoscator al literaturii romane si universale, se lasa sedus de teme, motive si idei deja cunoscute, ramanand original in tot ceea ce scrie.
Citește tot rezumatul cărții Foame de cer... Daca in versurile din Inviere se pot descoperi ecouri ale Psalmilor arghezieni, in Eu-rasarit se gaseste dorinta de a reface perechea ancestrala, ca la Nichita Stanescu, iar in Umbra intuim vocea lui Marin Sorescu ("Mai are cineva umbra?/ Mai exista umbra de speranta pe lumea asta?"). Sigur ca se pot observa si alte ecouri, sugestii si motive literare (fortuna labilis, lumea ca teatru etc.), dar acestea nu scad din valoarea textelor in discutie, ci evidentiaza, o data in plus, ideea ca autorul este filolog. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Foame de cer?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Foame de cer și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Foame de cer scrisă de Adrian Scuriu. Editura la care s-a publicat cartea Foame de cer este editura GAMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GAMA aici. Cartea Foame de cer face parte din categoria Categoria: Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Foame de cer și, de asemenea, sperăm că autorul Adrian Scuriu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FOAME DE CER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde