Rezumat Vremea minunilor - Catalin Dorian Florescu

• Premiul Chamisso al Academiei Bavareze, 2002   Un roman picaresc modern, al carui erou visator, Alin, este un frate mai mic al piticului Oskar Matzerath din Toba de tinichea. - Frankfurter Allgemeine Zeitung   In Vremea minunilor, scriitorul elvetian de origine romana Catalin Dorian Florescu creeaza din amintirile sale despre tara natala si despre calatoria in Italia si America un mozaic narativ dens si plin de viata.
Citește tot rezumatul cărții Vremea minunilor... Romanul este o scoala a iubirii si a vietii. - Charles Linsmayer   O relatare nepretentioasa si realista a unei maturitati timpurii, ce-si da masura in detaliile observate cu precizie si in gesturile mici; prin urmare, cu atat mai autentica. - Frankfurter Rundschau   Acest debut face dovada unui povestitor original, foarte talentat, cu o voce autentica, dinamic si plin de umor, debordand de imagini si idei, pe care ne-ar placea sa-l ascultam povestind inca in multe pagini de-acum inainte. - Der Bund   Catalin Dorian Florescu este Ian McEwan in tinerete, dar cu mult mai mult umor, cu ironie, cu mai multa sare si piper - New Books in German   Vremea minunilor este, in acelasi timp, un elogiu adus tatalui, dar si lumii parasite de autor in plina adolescenta. Este o lume din care a iesit gata inarmat pentru lupta scrisului. - Mircea Mihaies Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vremea minunilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vremea minunilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vremea minunilor scrisă de Catalin Dorian Florescu. Vremea minunilor a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vremea minunilor este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Vremea minunilor face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vremea minunilor și, de asemenea, sperăm că autorul Catalin Dorian Florescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VREMEA MINUNILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde