Rezumat Drept constitutional - Ingrid Ileana Nicolau

Drept constitutional. Teoria generala. Drepturi si libertati fundamentale Lucrarea Drept constitutional. Teoria generala. Drepturi si libertati fundamentale, se adreseaza in primul rand, studentilor de la facultatile de drept si administratie publica, aflati in primul an de studiu.
Citește tot rezumatul cărții Drept constitutional... Aceasta poate servi drept document de referinta si cercetatorilor, specialistilor, practicienilor si tuturor celor interesati de acest domeniu extrem de dinamic al dreptului constitutional contemporan.   Manualul prezinta notiunile, conceptele si categoriile juridice specifice semestrului I de studiu, la disciplina Drept constitutional si institutii politice I precum: conceptul de stat, elementele constitutive ale statului, teoria constitutiei. De asemenea, lucrarea trateaza in detaliu statutul constitutional al omului si al cetateanului - cu o analiza ampla asupra cetateniei, drepturilor, libertatilor si indatoririlor cetatenilor - toate acestea tratate in contextul dinamicii raporturilor dintre ordinea juridica nationala si cea internationala, respectiv cea europeana. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept constitutional?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept constitutional și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept constitutional scrisă de Ingrid Ileana Nicolau. Drept constitutional a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept constitutional este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Drept constitutional face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 174 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept constitutional și, de asemenea, sperăm că autorul Ingrid Ileana Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde