Rezumat Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu - Cassian Maria Spiridon

Nichita Stanescu, ca nume de autor, cum remarca si Daniel Dimitriu, in exacta si aplicata lucrare Nichita Stanescu. Geneza poemului (tiparita la editura Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi, in 1997), apare in antologia Sub semnul revolutiei (1959) - unde debuteaza alaturi de Florenta Albu, Cezar Baltag, Constanta Buzea, Anghel Dumbraveanu, Romulus Vulpescu si alte, la aceasta ora, ilustre personalitati ale "generatiei '60".
Citește tot rezumatul cărții Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu... Este prezent aici cu patru poeme: Sirena lui Roaita, Cind soarele viu..., Sfirsit de iarna in treizeci si trei, Dans pe tobe. Texte reluate, cu exceptia lui Sfirsit de iarna in treizeci si trei, in ceea ce a fost considerat, chiar si in unele dictionare, ca debut editorial - Sensul iubirii, publicata in 1960. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu scrisă de Cassian Maria Spiridon. Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu este editura CARTEA ROMANEASCA EDUCATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA EDUCATIONAL aici. Cartea Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu face parte din categoria Litere Critica Literara. Este o carte ușor de citit, are doar 138 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gandurile cu vedere ale lui Nichita Stanescu și, de asemenea, sperăm că autorul Cassian Maria Spiridon, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde