Rezumat Brosura pentru suflet - Andra Muraru

Cartea Brosura pentru suflet se adreseaza celor care sunt in cautarea curajului de a fi, de a indrazni sa fi, se adreseaza tuturor celor care sunt gata sa recicleze tot ceea ce este mai bun in viata lor.
Citește tot rezumatul cărții Brosura pentru suflet... Aceasta carte este diferita prin transparenta trairilor prezentate. Andra Muraru explica in cartea sa electrocardiograma vietii umane din prisma anumitor trairi. In urma citirii Brosurii pentru suflet vei obtine curajul de a fi tu in tot si toate, fara cortine sau acoperiri. Esti special pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce ti-au spus altii ca trebuie sa fi! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Brosura pentru suflet?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Brosura pentru suflet și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Brosura pentru suflet scrisă de Andra Muraru. Brosura pentru suflet a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Brosura pentru suflet este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Brosura pentru suflet face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 82 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Brosura pentru suflet și, de asemenea, sperăm că autorul Andra Muraru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BROSURA PENTRU SUFLET PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde