Rezumat Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici - Mihail Albici

Formarea si consolidarea unei culturi politico-juridice este importanta pentru ca intre politica si drept exista o relatie directa, politica neputand sa-si impuna vointa dominanta decat edictand norme de drept.
Citește tot rezumatul cărții Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici... In acest context, cultura politica contribuie la sporirea interesului corpului social pentru functionarea mai buna a institutiilor democratiei reprezentative. Concomitent, dreptul poate fi adus mai aproape de interesul oamenilor prin dobandirea de catre acestia a unor elemente de cultura juridica menita sa le permita a intelege mai bine drepturile si obligatiile ce le revin in calitate de cetateni, dar si de participanti la viata publica.   Astazi sursele de informare au devenit extrem de diverse, insa si mai putin fiabile. Stiinta politica reliefeaza faptul ca absenta unui emitator clar al informatiei constituie un obstacol in constructia unui spatiu public democratic. Cresterea nivelului de cultura politico-juridica poate insa contribui la mai buna intelegere a modului in care democratia reprezentativa este transpusa din ideal in realitate, iar prezentul demers editorial se inscrie in preocuparile noastre pentru realizarea acestui deziderat. - Prof. univ. dr., dr.h.c. Ovidiu Predescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici scrisă de Mihail Albici. Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 172 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Relatia statului cu dreptul - Mihail Albici și, de asemenea, sperăm că autorul Mihail Albici, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RELATIA STATULUI CU DREPTUL - MIHAIL ALBICI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

2 secunde