Rezumat Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti - Septimiu Chelcea

Am adunat in acest volum gandurile razletite de-a lungul timpului in revistele la care am colaborat si in unele din cartile pe care le-am publicat. Sunt simple ganduri izvorate din observatiile cotidiene, filtrate de lecturile mele.
Citește tot rezumatul cărții Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti... Unele dintre ele poarta amprenta timpului, altele sunt - cred eu - general valabile. Spre deosebire de parimii, care condenseaza invataturile din viata popoarelor, exprimarile aforistice din aceasta lucrare, mai grave sau voit sprintare, dau seama de modul in care am vazut eu lumea si societatea de-a lungul anilor: elogiaza ce am considerat pozitiv si denunta raul ce-si face loc in societate si in fiecare din noi. Veti intalni in prima parte a acestei carti diferite figuri de stil retorice sau figuri ale vorbirii: ambiguitatea - rezultata din omonimie sau polisemie -, amfibologia - bazata pe structura sintactica echivoca -, anagora - constand din repetarea unui cuvant pentru a accentua o idee. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti scrisă de Septimiu Chelcea. Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti face parte din categoria Sociologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 226 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Psihosociologice. Panseuri, panselute si scaieti și, de asemenea, sperăm că autorul Septimiu Chelcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde