Rezumat Legamantul lui Grayson - Mia Sheridan

Kira Dallaire e disperata. Viata ei pare a fi intr-un moment in care nu intrevede nici o rezolvare simpla. Cu banii pe terminate si optiuni extrem de limitate, curajoasa si energica tanara de 22 de ani cauta sa se reinventeze.
Citește tot rezumatul cărții Legamantul lui Grayson... Ghidata de inima generoasa si personalitatea impulsiva, reuseste sa puna la cale un plan de supravietuire, probabil cea mai neobisnuita idee care i-a venit pana acum.   Grayson Hawthorne isi pierde treptat orice speranta.   Obstacolele cu care se confrunta par, pur si simplu, insurmontabile, iar umbrele trecutului ii intuneca orice speranta. Cu capital limitat si resursele pe terminate, incearca sa readuca pe linia de plutire podgoria mostenita, un legamant facut in memoria tatalui sau. Asta pana cand se trezeste cu o tanara care se infiinteaza in biroul lui cu o propunere scandaloasa, dar de nerefuzat. Ceea ce incepe ca un aranjament de afaceri temporar evolueaza spectaculos, pe masura ce Kira incepe sa topeasca gheata din jurul inimii lui Grayson si aroganta cinica din atitudinea lui. Scanteile iesite din infruntarile lor aprind o pasiune de nestavilit, pe masura ce descopera ca anumite legaminte sunt facute sa fie lasate in urma, in timp ce altele justifica saltul in gol... spre iubire si adevar.   Un roman tulburator despre puterea vindecatoare a iubirii si a felului in care, uneori, doar durerea ne poate face sa recunoastem adevarata dragoste. - All About Romance Traducere din limba engleza de Andreea Seler. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legamantul lui Grayson?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legamantul lui Grayson și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Legamantul lui Grayson scrisă de Mia Sheridan. Legamantul lui Grayson a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Legamantul lui Grayson este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Legamantul lui Grayson face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Legamantul lui Grayson și, de asemenea, sperăm că autorul Mia Sheridan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII LEGAMANTUL LUI GRAYSON PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Legământul lui Grayson" de Mia Sheridan
Recenzie "Legământul lui Grayson" de Mia Sheridan
publicată la 2022-10-24 17:11:22
recenzie scrisă de Ramona Alexandra Popescu
0 secunde