Rezumat Straina de la ultimul etaj - Maria Bertoldo-Stocheci

Volumul de proza scurta Straina de la ultimul etaj, apartinand scriitoarei Maria Bertoldo-Stocheci, continua seria de literatura feminina ce a debutat cu deja celebra Fata cu cimbru in buzunar a Mariettei Dobrin.
Citește tot rezumatul cărții Straina de la ultimul etaj... De la distanta de casa, dar sondand atat in zona de obarsie identitara, cat si in spatiul tari(lor) adoptive aspecte din viata si din agenda morala a unor personaje pe cat de oneste si convingatoare, pe atat de insolite, Maria Bertoldo-Stocheci ne incanta cu o selectie de splendide povesti si intamplari memorabile, relatate cand cu o fragilitate de portelan, cand cu o forta de gladiator. Stilul limpede, cursiv si alert - insa deosebit de expresiv si de aplecat spre detalii minutios alese - nu face decat sa potenteze charisma acestui volum. Trebuie spus ca autoarea si cuvintele ei sunt intr-o congruenta perfecta, fiind deopotriva de elegante, sincere, sofisticate, autentice, aristocratice chiar, ceea ce e cu atat mai admirabil cu cat amenintarea cliseelor pare sa devina, in prezent, tot mai sufocanta. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Straina de la ultimul etaj?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Straina de la ultimul etaj și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Straina de la ultimul etaj scrisă de Maria Bertoldo-Stocheci. Straina de la ultimul etaj a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Straina de la ultimul etaj este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Straina de la ultimul etaj face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 210 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Straina de la ultimul etaj și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Bertoldo-Stocheci, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde