Rezumat Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie - * * *

Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie (caietul educatoarei) este un instrument care vine in sprijinul cadrelor didactice, oferindu-le orientarea generala corecta cu privire la planificarea activitatilor didactice, precum si numeroase alte spatii pentru consemnarea unor date despre copiii din grupa si despre modul in care educatoarele intentioneaza sa realizeze legatura cu comunitatea, in vederea unei reusite integrari scolare si sociale a prescolarilor.
Citește tot rezumatul cărții Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie... Avand o macheta interesanta si in acelasi timp utila, lucrarea ofera educatoarei un spatiu de lucru cu numeroase valente, o oglinda clara a activitatii dintr-un an scolar, usor de folosit de aceasta si usor de deslusit de cei ce doresc sa afle ce inseamna profesia de educatoare. Respectand Curriculum-ul in vigoare privind documentele de evidenta a activitatii educatoarelor, materialul devine document juridic si este recomandat pentru utilizarea in unitatile de invatamant prescolar. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie scrisă de * * *. Editura la care s-a publicat cartea Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie este editura DIANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura DIANA aici. Cartea Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie face parte din categoria Pedagogie Metodica. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde