Rezumat Motanul care voia sa salveze cartile - Sosuke Natsukawa

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 5 noiembrie 2022. Anticariatul Natsuki este o pravalioara cu carti la mana a doua, situata la marginea orasului. Inauntru, rafturile, pline cu volume minunate, troneaza impunatoare, inalte pana la tavan.
Citește tot rezumatul cărții Motanul care voia sa salveze cartile... Lui Rintaro Natsuki ii place nespus acest spatiu primitor, creat de bunicul sau. Isi petrece multe ore aici, citind in voie. Este refugiul perfect pentru un pusti retras si pasionat de lectura.   Dupa moartea bunicului sau, Rintaro se simte singur si deprimat. Si, din cate se pare, va fi nevoit sa inchida anticariatul. Dar apoi se trezeste in pravalie cu un motan vorbitor pe nume Tigrut, care ii cere ajutorul. Motanul are nevoie de un iubitor de carti care sa-l insoteasca intr-o misiune. Bizarul cuplu va porni in trei aventuri palpitante, menite sa salveze cartile din mainile oamenilor care le-au sechestrat, le-au maltratat sau le-au tradat. Iar la urma, ramane o ultima misiune de salvare, in care Rintaro va trebui sa porneasca de unul singur...   Motanul care voia sa salveze cartile este o poveste induiosatoare despre gasirea curajului, despre compasiunea pe care le-o aratam celor din jur - si despre puterea nemaipomenita a cartilor. Excentric si emotionant deopotriva, Motanul care voia sa salveze cartile ne invita sa ne amintim ce bucurie poate fi sa te cuibaresti in pat cu o carte buna si sa savurezi placerea tactila de a intoarce pagina dupa pagina, captivat de o poveste frumoasa. - The Japan Times Iubitorii literaturii traditionale si ai cartilor in sine vor gasi confirmari in lectiile pe care le invata (si le preda) Rintaro, in vreme ce structura povestii si natura sa fantezista vor fi pe gustul adolescentilor, mai familiarizati cu conventiile jocurilor pe computer... Carti, pisici, iubiri adolescentine si aventuri: un veritabil magnet pentru o gama variata de cititori! - Kirkus Reviews Fermecator... Bildungsromanul antrenant al lui Natsukawa debordeaza atat de fantezie, cat si de intelepciune. - Shelf Awareness Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Motanul care voia sa salveze cartile?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Motanul care voia sa salveze cartile și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Motanul care voia sa salveze cartile scrisă de Sosuke Natsukawa. Motanul care voia sa salveze cartile a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Motanul care voia sa salveze cartile este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Motanul care voia sa salveze cartile face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Motanul care voia sa salveze cartile și, de asemenea, sperăm că autorul Sosuke Natsukawa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde