Rezumat O dorinta pentru noi - Tillie Cole

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 20 octombrie 2022 . O poveste despre muzica... O poveste despre vindecarea sufletului... O poveste despre puterea atotcuprinzatoare a iubirii...    Cromwell Dean are 19 ani, este DJ-ul cu cea mai rapida ascensiune din lumea muzicii dance electronice si adorat de mii de fani.
Citește tot rezumatul cărții O dorinta pentru noi... Dar nimeni nu il cunoaste cu adevarat, nu stie ce se afla in spatele tatuajelor si al piercingurilor. Nimeni nu-i stie culorile din suflet... pana cand in viata lui intra o fata intr-o rochie violet. Ea reuseste sa vada dincolo de zidurile pe care le-a ridicat intre el si lume. Iar cand Cromwell lasa in urma Anglia pentru a studia muzica in Carolina de Sud, ultimul lucru la care s-ar fi asteptat era sa o reintalneasca. Si ca ea sa-i ramana in minte si in suflet ca o simfonie.   Bonnie Farraday traieste pentru muzica. O primeste in inima ei si nu poate intelege cum cineva atat de talentat cum este Cromwell poate sa fuga de ea. Pentru el, muzica simfonica e trecutul lui, o trauma si o supraincarcare de emotii care il coplesesc.   Bonnie este o explozie de culori in bezna lui Cromwell, e atingerea care ii domoleste demonii. Iar el este cel care ii face inima franta sa se revitalizeze.   Dar Bonnie are si ea propriile tenebre, iar Cromwell devine lumina ei calauzitoare. El ii aduce muzica in inima fragila, printr-o simfonie inovatoare pe care doar el este in stare sa o compuna.   Simfonia sperantei si a iubirii.   O simfonie care spune povestea lor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O dorinta pentru noi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O dorinta pentru noi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O dorinta pentru noi scrisă de Tillie Cole. O dorinta pentru noi a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O dorinta pentru noi este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea O dorinta pentru noi face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O dorinta pentru noi și, de asemenea, sperăm că autorul Tillie Cole, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII O DORINTA PENTRU NOI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ”O dorință pentru noi” de Tillie Cole
Recenzie ”O dorință pentru noi” de Tillie Cole
publicată la 2023-04-23 22:26:51
recenzie scrisă de Ruxandra Dinu
1 secunde