Rezumat Pe tarm - Abdulrazak Gurnah

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 5 noiembrie 2022. • A utor distins cu Premiul Nobel  pentru literatura Pe vremuri detinea un magazin de mobila, avea o casa si era sot si tata.
Citește tot rezumatul cărții Pe tarm... Acum este un solicitant de azil sosit din paradis. Tacerea este singura lui aparare.   In acest timp, Latif Mahmud, un personaj important din trecutul lui Saleh, duce o viata singuratica in apartamentul sau din Londra. Cand cei doi se intalnesc intr-un orasel englezesc de pe tarmul marii iese la iveala o poveste complexa, o poveste despre dragoste si tradare, despre seductie si posedare, despre oameni incercand din rasputeri sa gaseasca o anume stabilitate in tumultul epocii lor. Dureros de bun... mai mult decat un roman elocvent: unul necesar... rafinat, de o eleganta aparte si captivant de la prima pana la ultima pagina. - Sunday Telegraph Povesti impletite delicat si dezvaluite treptat, care se desfasoara pe tot globul... un roman uluitor si superb... De la primele randuri stim ca suntem in mainile unui scriitor autentic, ale unui om care are ceva de spus despre lume. - The Observer O naratiune exceptionala... personajele surprind permanent, fiind mai bune, mai tandre, mai curajoase decat si-au inchipuit ele insele sau ceilalti. - Independent on Sunday Splendid si emotionant. - Daily Mail Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pe tarm?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pe tarm și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pe tarm scrisă de Abdulrazak Gurnah. Pe tarm a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pe tarm este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Pe tarm face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pe tarm și, de asemenea, sperăm că autorul Abdulrazak Gurnah, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde