Rezumat Asa cum ne vorbeste Dumnezeu - Dionysios A. Makris

In mijlocul crizelor succesive ale vremurilor noastre multi cred ca Dumnezeu ne-a parasit. Dar oare asa e? Nicidecum! Si asta ne-o arata destui oameni care au reusit sa auda glasul lui Dumnezeu, sa-I dea ascultare si sa-si schimbe decisiv viata.  Istorisirile din volumul Asa cum ne vorbeste Dumnezeu nu sunt altceva decat spovedaniile unor oameni care s-au straduit din rasputeri sa raspunda invitatiei primite din partea Insusi Dumnezeului Treimic - singurul Dumnezeu adevarat.  Neindoielnic, marturiile acestor oameni alesi se vor arata ziditoare de suflet si vor aduce mult folos duhovnicesc cititorilor cu inima pregatita sa primeasca binecuvantarea Domnului! "Binecuvantati", zic monahii in locul oricarui alt salut.
Citește tot rezumatul cărții Asa cum ne vorbeste Dumnezeu... "Domnul" e raspunsul cuvenit. Altfel spus, Logosul, Cuvantul lui Dumnezeu si Dumnezeul si Mantuitorul nostru sa te binecuvanteze si sa vina intre noi! Si cand Preadulcele Iisus Hristos vine in mijlocul a doi oameni, atunci isi fac loc in sufletele lor iubirea, pacea, smerenia, mila. Sa va amintiti ca binecuvantarea Domnului este aceea care te duce in Rai. Ca sa fim binecuvantati suntem datori sa invatam a cultiva si a trai neintrerupt binecuvantarea lui Dumnezeu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asa cum ne vorbeste Dumnezeu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asa cum ne vorbeste Dumnezeu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Asa cum ne vorbeste Dumnezeu scrisă de Dionysios A. Makris. Asa cum ne vorbeste Dumnezeu a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Asa cum ne vorbeste Dumnezeu este editura SOPHIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOPHIA aici. Cartea Asa cum ne vorbeste Dumnezeu face parte din categoria Categoria: Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Asa cum ne vorbeste Dumnezeu și, de asemenea, sperăm că autorul Dionysios A. Makris, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ASA CUM NE VORBESTE DUMNEZEU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde