Rezumat Cartea junglei + Jurnal de lectura - Rudyard Kipling

Una dintre cartile care a fermecat copilaria multor generatii de copii, Cartea junglei, este disponibila acum intr-un format atractiv, cu text scurtat si adaptat, dar si cu ilustratii sugestive, care ii vor ajuta pe micii cititori sa se imprieteneasca mai usor cu Mowgli, Baloo, Bagheera, dar si cu alte personaje simpatice.
Citește tot rezumatul cărții Cartea junglei + Jurnal de lectura... Cartea este insotita de un jurnal de lectura, oferit gratuit. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea junglei + Jurnal de lectura?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea junglei + Jurnal de lectura și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea junglei + Jurnal de lectura scrisă de Rudyard Kipling. Editura la care s-a publicat cartea Cartea junglei + Jurnal de lectura este editura KREATIV - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura KREATIV aici. Cartea Cartea junglei + Jurnal de lectura face parte din categoria Categoria: Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea junglei + Jurnal de lectura și, de asemenea, sperăm că autorul Rudyard Kipling, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CARTEA JUNGLEI + JURNAL DE LECTURA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde