Rezumat Maria si marea - Radu Tudoran

Radu Tudoran se impune ca un remarcabil talent stilistic si ca un temperament care izbuteste sa cunune liricul cu epicul. - Octav Sulutiu 1942 Radu Tudoran a fost unul dintre putinii profesionisti ai scrisului de la noi.
Citește tot rezumatul cărții Maria si marea... In timpul comunismului, s-a manifestat, in continuare, ca un profesionist. [...] In 1977, numarul total al exemplarelor din cartile sale - aproape fiecare reeditata de mai multe ori - depasea 1 400 000. - Alex. Stefanescu 2010 Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Maria si marea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Maria si marea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Maria si marea scrisă de Radu Tudoran. Editura la care s-a publicat cartea Maria si marea este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Maria si marea face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 584 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Maria si marea și, de asemenea, sperăm că autorul Radu Tudoran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MARIA SI MAREA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde