Rezumat Needucabilii - Gordon Korman

Zachary Kermit, un profesor blazat, se agata de micile placeri ale vietii: clopotelul care suna inainte de plecarea de acasa, zilele de iarna cand scolile sunt inchise si, mai mult decat orice, pensionarea de peste cateva luni.
Citește tot rezumatul cărții Needucabilii... "Marele dictator" al districtului scolar, inspectorul Thaddeus, ii pune bete in roate. Va avea in grija Clasa Speciala Autonoma, o clasa de-a opta in ai carei elevi nimeni din scoala nu mai crede. Experienta esecului este singurul lucru pe care il au in comun Needucabilii si profesorul Kermit. Aceasta poveste despre scoala e spusa cu umorul limpede si caldura care i-au adus numerosi fani lui Gordon Korman. - School Library Journal Traducere din limba engleza de Iulia Arsintescu.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Needucabilii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Needucabilii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Needucabilii scrisă de Gordon Korman. Editura la care s-a publicat cartea Needucabilii este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Needucabilii face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 232 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Needucabilii și, de asemenea, sperăm că autorul Gordon Korman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde