Rezumat Ciulinii Baraganului - Panait Istrati

Ciulinii Baraganului sunt o epopee fara seama in literatura universala. Un imn inchinat libertatii. Povestea a trei baieti, asmutiti de marea goana a ciulinilor. Ei strabat campia romana de la inceputul secolului nostru, li se reveleaza mizeria, viata aspra a taranilor.
Citește tot rezumatul cărții Ciulinii Baraganului... Aventura lor se termina in martie 1907, o data importanta in istoria Romaniei: rascoalele taranesti si represiunea sangeroasa ordonata de autoritatile epocii. [...] Vantul Baraganului ne-aduce cea mai poetica dintre povestirile lui Istrati, cea mai sfasietoare. [...] Evocare magica a copilariei, aceasta poveste incepe ca intr-o poveste cu zane si se transforma apoi intr-un cosmar. Caci ciulinii, din ce in ce mai amenintatori, incarneaza revolta unui intreg popor. - L'Humanite (5 aprilie 1980) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ciulinii Baraganului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ciulinii Baraganului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ciulinii Baraganului scrisă de Panait Istrati. Ciulinii Baraganului a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ciulinii Baraganului este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Ciulinii Baraganului face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 124 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ciulinii Baraganului și, de asemenea, sperăm că autorul Panait Istrati, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CIULINII BARAGANULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde