Rezumat Vindecarea celor 5 rani - Lise Bourbeau

Vindecarea celor 5 rani: respingere, tradare, umilire, nedreptate, abandon   Iata atat de asteptata continuare a cartii de succes Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine a autoarei Lise Bourbeau.
Citește tot rezumatul cărții Vindecarea celor 5 rani... Aparuta in anul 2000, cartea despre cele cinci rani nu a incetat sa bata recorduri de vanzari in toate cele 16 limbi in care a fost tradusa.  Prin exemple variate, autoarea impartaseste in aceasta lucrare numeroasele sale descoperiri profesionale si experiente personale care vor ghida cititorii sa-si gaseasca propriile mijloace concrete pentru vindecarea suferintelor lor.  Veti invata sa recunoasteti mecanismele ranilor si sa depistati cand sunt activate. Constientizarea facuta in multele situatii in care ego-ul va dirijeaza gandurile, cuvintele si actiunile, este o conditie indispensabila a vindecarii.  Punand in practica sfaturile sugerate, veti vedea cum ranile voastre se micsoreaza si veti deveni, putin cate putin, stapanul viet.ii voastre. Asta va permite sa va manifestati nevoile esentiale ale sufletului vostru si sa atingeti pacea interioara. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vindecarea celor 5 rani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vindecarea celor 5 rani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vindecarea celor 5 rani scrisă de Lise Bourbeau. Vindecarea celor 5 rani a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Vindecarea celor 5 rani este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Vindecarea celor 5 rani este editura ASCENDENT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ASCENDENT aici. Cartea Vindecarea celor 5 rani face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vindecarea celor 5 rani și, de asemenea, sperăm că autorul Lise Bourbeau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde